New in: home deco

Ondertussen woon ik al een paar maanden in mijn nieuwe appartement en kocht ik heel wat leuke spulletjes! Ik ben zo fan van plantjes en potjes en toon jullie vandaag mijn laatste aankopen ;).

1. Een dubbele Kutter kaarsenhouder van HAY voor zowel een lange kaars als een theelichtje. Ik kocht ook deze leuke ‘hello’ ledlamp bij Primark voor maar €8. Lang leve de solden ;). Van mijn tante kreeg ik ook nieuwe Rituals geurstokjes in de laatste wintergeur.

2. Een bakje van bij Action met nog een andere kaarsenhouder van HAY. Deze stond al ongelofelijk lang op mijn wishlist en ik ging voor de gouden Lup variant. De leuke ‘vaas’ met vetplantje is van Serax en komt van bij Sissy-boy. Dit is misschien wel mijn favoriete winkel ooit! De ‘Feel Good’ geurkaars van Origins is heerlijk voor tijdens donkere winterdagen.

3. Ik ging langs bij Serax HQ voor in de nieuwe en oude collecties te snuffelen en voor een heerlijk diner. In mijn goodiebag vond ik deze twee leuke fishies van Paola Navone, waar ik ontzettend blij mee ben. Door de mintkleurtjes en de visjesvorm is dit samen met de Piet Stockmans collectie mijn favoriete Serax reeks! Mijn nieuwe Céline zonnebril mag hier nog even wachten tot de zon er weer is ;).

4. Deze Bloomingville lookalikes vond ik bij Action voor een paar euro. De ideale low budget vondst ;).

5. Ik kreeg deze pannenkoekenplant of Pilea cadeau voor kerst. Deze wilde ik ook al erg lang! Hij groeit ontzetttend goed!

6. Als laatste bestelde ik deze leuke ananas kaarsenhouders uit de sale bij H&M Home. Samen met mijn nieuwe badkamermat gooide ik ze in mijn virtuele winkelmandje. De perfecte vervangers voor mijn kerstvarianten.

Houden jullie ook zo van kleine decoratie spulletjes?

4 thoughts on “New in: home deco

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *