Binnenkijken bij Serax HQ

serax

Enkele weken geleden werd ik uitgenodigd om de nieuwe collectie van Serax te ontdekken in hun hoofdkantoor in Kontich. Niet alleen om te kijken, maar ook om lekker te eten in Serax stijl.

Vandaag toon ik jullie mijn favoriete Serax collecties! Jullie kennen Serax zeker en vast van de Pascale Naessens collectie, maar uiteraard heeft dit op en top Belgische merk veel meer in zijn mars!

1. De tafeltjes en schalen van Antonino. Deze Italiaans ontwerpen voelen door hun vorm en kleurtjes wat vintage aan. Ik vind zulke ‘draad’ meubels altijd erg leuk en ze zorgen ook nog eens voor een mooi schaduwspel. Ze vullen je interieur aan zonder bombastisch over te komen en kunnen voor een toets kleur zorgen.

2. De leuke minty fish&fish collectie van Paola Navone. Deze iets wat ‘granny’ collectie vult mijn hart met liefde. Komaan, visjes & komaan mint kleurtjes. Ik vind de fish waterflessen de max en was dan ook heel blij deze aan te treffen in mijn goodiebag!

3. Op mijn ultieme wishlist staan deze Base borden van Piet Boon. Zo minimalistisch mooi en wit. Yes please, deze wil ik ooit graag in mijn keuken.

4. Deze kleurrijke Terra serie van Jansen+Co zouden ook perfect staan in mijn ultra wit interieur. Een glanzende kleurrijke binnenkant & een hippe terracotta buitenkant.

5. De nieuwste collectie door Delphine Boël. Zij gaat aan de slag met woorden zoals ‘Love’ en ‘Blabla’ en gaat de handschreven toer op voor een persoonlijke touch.

6. Deze leuke vogel Fiep-mokken van Jansen+Co vond ik meteen heel schattig.

7. De Terres de Reves collectie van Anita Le Grelle met hun warme aardetinten en mooie glans, zie ik wel staan bij mijn op tafel. Ik vond vooral de licht gespikkelde exemplaren erg mooi.

8. Als laatste deze prachtige minimalistische en heel strakke collectie van Catherine Lovatt. Ze komen ook in lieve pastel roze kleurtjes en door hun eenvoudige vorm (ze bestaan enkel uit cilinders), viel deze ‘ontbijtcollectie’ me meteen op.

Welke Serax reeks is jullie favoriet?

5 thoughts on “Binnenkijken bij Serax HQ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *