Estée Lauder – Advanced Night Repair Eye Mask

eyep01

Dat het Advanced Night Repair gamma ondertussen een grote favoriet is, dat wisten jullie zeker al. Sinds deze maand heeft deze toplijn er een nieuw product bij: een oppeppend oogmasker.

eyep02

Dit maskertje moet je zelf nog voorzien van het product via deze coole verpakking. Het product onderaan naar boven te duwen, week je de oogpatches in het product. Hierna plaats je de oogmaskertjes onder je ogen en kan je 10 minuutjes chillen. Het overtollige product kan je daarna inmasseren. Ik gebruik zelf dagelijks het ANR serum & ooggel. Ik kan hier seriously niet meer zonder.

eyep03

Terwijl het vorige folie masker je hele gezicht lekker verwend, pakken deze oogmaskertjes enkel je vermoeide ogen aan. De patches voelen lekker fris aan (net zoals het serum zelf) en da’s echt genieten na een lange werkdag. De droge lijntjes onder mijn ogen zijn zichtbaar minder en de dunne huid onder je ogen voelt weer zacht en gehydrateerd aan. Tip: leg het masker op voorhand eventjes in de koelkast voor een extra fris effect. 

eyep04

Het Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask wordt zowel afzonderlijk verkocht als in een verpakking met 4 maskers. Voor één maskertje betaal je 15 euro. Voor een doosje van 4 zo’n 52 euro.

5 thoughts on “Estée Lauder – Advanced Night Repair Eye Mask

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *