Soledad x L’Occitane

Processed with VSCO with hb2 preset

Valentijnsdag is in aantocht en dat betekent natuurlijk overdaad aan hartjes en cadeautjes. Als single boeit het me weinig, maar toch zijn er een paar mooie limited edition geschenkverpakkingen op de markt. Voor mij dan niet voor Valentijn, maar een beetje self love kan nooit kwaad, toch?

Processed with VSCO with hb2 preset

Mijn aller eerste, first ever, kennismaking met L’Occitane was door een heerlijke (mousse) handcrème. Ondertussen zijn die kleine handige tubes heel grote favoriet. Ook de doucheproducten van het merk kunnen me bekoren, vooral de producten met Shea butter.

Als grafisch ontwerper ben ik altijd in de wolken met Limited Edition producten en dat geldt ook voor deze mooie samenwerking met Soledad. De eenvoudige en iets wat kinderlijke tekeningen zijn zo schattig en fleuren de originele L’Occitane verpakkingen op. De Cherry Blossom geur vind ik zelf erg lekker, zeker voor de zomer. In deze geschenkverpakking vind je twee producten die eigenlijk nooit morgen ontbreken in je handtas: een lippenbalsem en een handcrème. Ook de Shea Butter en Rose collectie kan je nu in een leuke Soledad verpakking vinden.

Voor een setje betaal je 16,50 euro, wat ik best een prima prijs vind voor de twee. (Apart betaal je ze ook 8 en 8,50).

Wat is jullie favoriete L’Occitane geur?

2 thoughts on “Soledad x L’Occitane

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *