Valentijn met Sushi Daily

sus01

Aaah, is er iets beters dan samen sushi eten? Of je nu Valentijn viert met je lief, je BFF of all by yourself, een bakkie sushi smaakt altijd! Omdat sharing caring is, brengt Sushi Daily (die ken je zeker van in je lokale Carrefour) 3 nieuwe duo menu’s op de markt.

sus03

Ik mocht er al eentje uittesten, vanaf februari kunnen jullie ze zelf ook proberen. De nieuwe duo menu’s zijn speciaal gemaakt om met twee van te genieten.

  • De ‘liefdesschotel’ – een gevarieerde schotel in een hartjesvorm geserveerd, speciaal voor love birds 😉
  • Het ‘Duo Chicken menu’ – kip in sushi, jazeker!
  • Het ‘Duo Salmon menu’ – een lekkere schotel voor zalm lovers.

sus02

Ik koos zelf voor het ‘Duo Salmon’ menu omdat ik echt heel erg graag zalm eet, yes please. Doe daar ook nog eens de perfecte combi zalm-avocado bij en dan is het helemaal compleet. In dit menu vind je zalm en avocado maki’s, verde maki’s (soort van springroll velletje), spicy zalmrolletjes en yaaaaas, sweet mother of sushi, ook zo’n crush roll met gebakken ajuintjes rond. Ik kan niet gelukkiger worden van eten, dan met dit menu. Voor 16,40 euro (18 stuks) smul je met twee (of alleen als je grote honger hebt) van een overload aan heerlijke zalm.

Schermafdruk 2017-01-31 16.58.26

Welk nieuwe menu klinkt jou het beste?

Je vind Sushi Daily in de grotere Carrefour Hypermarkten bij jou in de buurt!

3 thoughts on “Valentijn met Sushi Daily

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *