Chloé Love Story – Eau Sensuelle

lst01

Een 3de Chloé parfum in mijn collectie, yaaaaas! De geurtjes van Chloé zijn hier een grote favoriet door hun lieve en romantische geur, maar ook omdat ze lang houden op mijn huid. Love Story werd speciaal voor Valentijn in een nieuw jasje gestoken. Latanie &  Chloé parfums, ja dat is een echt liefde.

lst02

De originele Love Story werd in 2014 gelanceerd als een Eau de Parfum, en is nu 3 jaar later als Eau Sensuelle op de markt vanaf februari. Het flesje is alvast een pareltje en past met zijn ribbeltjes en lint netjes in de Chloé family en heeft de vorm van een liefdesslot (denk maar aan de befaamde brug in Parijs). De geur is warm en toch fris met noten van oranjebloesem en sandalhout. Sensueel en vrouwelijk en voor mij iets jonger dan zijn meer poederige voorganger uit 2014. Voor mij een perfecte lente geur die heerlijk lang blijft nahangen. Bij deze variant vind ik ook het tikkeltje citrus erg goed.

lst03

Hou jij van vanille, citrus en sandalhout, dan is deze vernieuwde Chloé Love Story zeker iets voor jou. Je kan hem vanaf 1 februari vinden bij de betere parfumerie. Ideaal voor Valentijn of gewoon om jezelf te verwennen, haha.

Chloé Love Story Eau Sensuelle: 30ml, €53,33 – 50ml, €74,44

5 thoughts on “Chloé Love Story – Eau Sensuelle

  1. Ik heb ’em ook en vind ’em echt goed ruiken! Moest er wel even aan wennen, ik ben normaal voor echt zoete geurtjes maar de frisse toetsen vind ik heel fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *