GLAMGLOW Dreamduo

dream

Vandaag het nieuwste GLAMGLOW masker in town: het Dream Duo. Dit overnight masker hoef je niet af te spoelen, maar works its magic wanneer je slaapt, benieuwd?

dream

Dit maskertje bestaat uit twee stappen die je voor het slapengaan aanbrengt. De eerste stap is een serum op basis van groene koffie die je nachtrust zal bevorderen. Bovendien zitten er ook extracten in van groene thee die veel vitaminen voor je huid bevatten en je teint gaat egaliseren. De tweede (grijze) stap bevat hyaluronzuur, wat we bijvoorbeeld kennen van de Advanced Night Repair van Estee Lauder. Hyaluronzuur gaat de vochtbalans van je huid herstellen.

De geur is aan de fruitige kant, maar wel sterk aanwezig. Als je niet goed tegen parfums kunt, is dit misschien niet ideale masker voor je. Verder zitten er ook heel wat gladmakende siliconen in, die ook niet iedereen apprecieert. Maar voor mij allemaal geen probleem, so let’s test this baby!

dream

Hoe gebruik je het masker? Breng eerst stap 1 ‘Dreamserum‘ aan en laat dit zo’n 30 seconden intrekken. Daarna gebruik je de tweede stap ‘Dreamseal‘. Beide texturen kan je eerder omschrijven als een gelcrème. Toch zijn ze heel rijk en voeden ze je huid intensief. De ochtend na dit masker is mijn huid gehydrateerd en hoef ik zelfs geen dagcrème meer aan te brengen (mijn huid is nog glowy genoeg ;)). Een heel zacht, gehydrateerd en naturel velletje is het resultaat. Je kan dit masker ook perfect gebruiken in combinatie met een ander GLAMGLOW masker.

Je vindt dit Dream Duo masker onder andere bij Ici Paris XL voor €49,90.

3 thoughts on “GLAMGLOW Dreamduo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *