Weleda Granaatappel

weleda

Weleda Granaatappel is niet nieuw in het gamma, maar het merk wil deze lijn opnieuw op de voorgrond brengen dit voorjaar. Deze lijn is speciaal voor de ouder wordende huid ontwikkeld.

granaat

Niet dat ik mezelf bij de rijpere huid tel, maar ik ben binnenkort toch alweer 30+ (auwtch), dus ontdek ik ook graag nieuwe producten om mijn huid jong te houden. Granaatappels zitten boordevol vitamine E en krachtige antioxidanten. Ze stimuleren de celvernieuwing en kunnen zo het ontstaan van rimpels en pigmentvlekken beperken. Ik testte de verzorgende douchecrème en regenererende bodylotion uit.

De geur is voor mij een typisch Weleda geurtje: kruidig. Van granaatappel verwacht je misschien in eerste instantie een zoete geur. Deze kruidige geur is dan ook niet meteen iedereen z’n ding, maar ik hou er wel eens van om af te wisselen onder de douche. De crème is romig, maar schuimt wel lekker. De geur blijft ook lang hangen op je huid en daar hou ik ook van. De bodylotion zit in een handige pompverpakking, wat ik zelf altijd handig en hygiënisch vind. Op lange termijn kan ik nog niets over de werking ervan zeggen, maar ik heb de producten toch al met veel liefde gebruikt.

Naast deze producten voor het lichaam heb je ook een gamma voor het gezicht, waar je die celvernieuwende functie zeker kan gebruiken. Lijkt me een erg fijne reeks om bijvoorbeeld cadeau te doen aan je mama of tante ;). Het hele gamma ontdek je hier.

De Weleda Verzorgende Douchecrème kost €7,99 en de Bodylotion €13,99. Beide producten vind je bij de drogisterij en de supermarkt.

4 thoughts on “Weleda Granaatappel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *