Shiseido Ibuki Refining Moisturizer

shiseido

Nieuw in mijn skincare routine is deze moisturizer van Shiseido. Deze dagcrème hydrateert je huid en vervaagt ook oneffenheden.

shiseiso

Shiseido is voor mij echt pure verwennerij, zowel voor huid en haar. Het flacon is in eerder instantie erg luxueus en praktisch. Het hygiënische pomp syteem is perfect voor de serum-achtige substantie. Het vloeibare textuur vind ik heel fijn: lekker fris en niet te rijk. Vooral ‘s morgens is dit een nodige oppepper. De geur doet me denken aan die van zonnemelk, dan wel subtieler.

shiseido

Voor mij is dit een hele fijne moisturizer, vooral omwille van de aangename textuur. Bovendien blijft mijn huid gehydrateerd en zijn mijn poriën toch beduidend minder aanwezig (vooral rondom mijn neus). Een nieuwe favoriet voor elke dag!

Je kan de Shiseido Ibuki Refining Moisturizer o.a. vinden bij Ici Paris XL voor 47,75 euro, wat ik bijzonder goed vind meevallen voor zo’n high-end merk en toch wel 75 ml product.

One thought on “Shiseido Ibuki Refining Moisturizer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *