Valentijn met Godiva

god01

Wat is er beter dan je geliefde, BFF of jezelf te verwennen met een heerlijk doosje Belgische chocolade? Niets! Godiva weet daarom de mooiste limited edition doosjes om te markt te brengen, speciaal voor Valentijn.

god02

Godiva is een van mijn favoriete chocolatiers in België, en ook met deze limited edition truffels, schieten ze weer raak: heerlijke chocolade met een zachte vulling, met of zonder speciaal smaakje: melkchocolade, crème brulee, amandel praline, spicy speculoos, salted caramel, en aardbei en melk met chocolate mousse.

god04

Mijn favorieten? De salty caramel en de speculoos vond ik to die for, yuuuum! Kijk dan naar die lekker binnenkant, daar zou je toch voor smelten, haha! De mooie verpakking doet achteraf trouwens perfect dienst als juwelendoosjes of als pennendoos op je bureau.

god03

Ben je nog op zoek naar een extraatje voor Valentijn, of gewoon zomaar, kijk dan zeker eens bij de Limited Editions van Godiva, prachtige geschenkverpakkingen met een nog betere inhoud!

Godiva Valentine Truffle Giftbox – 6 stuks – € 15.50

5 thoughts on “Valentijn met Godiva

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *