Head & Shoulders Tri-Action

hsh03

Head & Shoulders shampoo is al lang niet meer enkel om schilfertjes tegen te gaan. Ik ben al eventjes fan van de vernieuwde geurtjes en ook de formule zelf doet het niet slecht voor mijn haar.

hsh01

Ik testte afgelopen maand hun nieuwe Tri-Action formule uit: reinigen, beschermen en verzorgen. En dit allemaal met een lekker geurtje. Ik heb zelf niet echt last van schilfertjes, maar mijn hoofdhuid kan soms wel wat aan de droge kant zijn, Head & Shoulders is voor mij dus zeker geen verkeerde shampoo. Een van de essentiële bestanddelen in een goede anti-roos shampoo is zinkcarbonaat. Zinkcarbonaat hecht zich vast op de hoofdhuid om roos te bestrijden. De acht keer kleinere zinkdeeltjes laten zich veel beter uitspoelen dan hun grote broers. De verzorgende bestanddelen kunnen daardoor het haar beter bereiken en hydrateren.

hsh02

Deze shampoo doet voor mij wat hij belooft, hij maakt mijn haar glad & zacht, maar toch niet futloos, wat een hele prestatie is. De shampoo wast goed uit (hij schuimt wel fel) en verzwaart mijn haar niet. Doordat mijn haar zo glad is, is het beduidend gemakkelijker om te stijlen.

Head & Shoulders 3-Action Instant is beschikbaar voor € 4,99 (255 ml) in de supermarkt.

4 thoughts on “Head & Shoulders Tri-Action

  1. Ik ben niet zo’n fan van H&S, maar wel leuk dat ze allemaal nieuwe geuren toegevoegd hebben aan hun gamma. Is toch fijn hé, met zo lekker geurende haartjes rondlopen 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *