Valentijn juweeltjes bij Lucardi Juwelier

lucardi01

Ook dit jaar vier ik Valentijn alleen, nuja, voor mij is dat een dag zoals een andere. Toch geef ik mezelf graag cadeautjes wanneer ik vind dat ik iets moois gedaan of bereikt hebt, zoals deze maand een nieuwe job. Het liefst doe ik mezelf een juweeltje cadeau (obsessie much) en dat kwam goed uit, want ik mocht bij Lucardi Juwelier wat leuks uitkiezen.

lucardi03

Als eerste ging ik voor dit mooie armbandje met blauwe Swarovski steentjes in. Ik ben een grote fan van fijne armbandjes en deze paste perfect in mijn collectie. Zo kan ik deze apart of samen met andere dragen.

lucardi04

Ook de sluiting vind ik heel handig. De armband is verstelbaar met een soort van kogelsluiting die je toetrekt om het op maat te zetten. Ook de twee bolletjes aan de uiteindes vind ik een leuk detail!

lucardi02

Als tweede koos ik dit schattige paar oorbellen uit: lieve zilveren strikjes die je elke dag wel kan aan doen. Simpel en elegant, precies waar ik voor wil gaan. Ik heb nog een armbandje met een strikje en deze passen hier heel goed bij. Ook mooi om te combineren met de Swarovski armband!

Bij Lucardi Juwelier kan je terecht voor heel wat fijne juweeltjes aan een lieve prijs. Ideaal voor je/een vriend of vriendin cadeau te doen. Bovendien is de verzending ook heel snel en met cadeau verpakking!

4 thoughts on “Valentijn juweeltjes bij Lucardi Juwelier

  1. Oooh, dat armbandje vind ik echt de max! Superfijn dat je het ook mooi kan aansluiten – ik heb dunne polsen en praktisch alles is te groot voor mij 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *