L’Oréal Pro Infinium Pure 6

inf01

Infinium Pure 6 is de nieuwste haarlak in het L’Oréal Pro gamma: Met maximaal 6 ingrediënten is de nieuwe samenstelling van de haarlak Infinium Pure tot het minimum beperkt zodat ook de prestaties puur genoemd kunnen worden.

inf02

Ik heb van nature sluik haar, maar helaas ook niet het platste haar dat er bestaan, ergens tussen krul en recht in. Meestal stijl ik mijn coupe, maar de laatste tijd (danku re-runs van Hart of Dixie) ben ik meer en meer into curls en een goeie haarlak is dan absoluut een must. De L’Oréal Pro Infinium Pure lak komt dus net op tijd in mijn stash terecht. Om te beginnen gebruik ik een heat protector van Redken (Iron Shape 11) om mijn haar te beschermen. Hierna krul ik mijn haar met mijn good old Remington Pro Pearl wand. En als laatste stap komt de L’Oréal Pro Infinium Pure.

inf03

De haarlak verstuift super fijn en maakt mijn haar niet plakkerig of hard. Mijn krullen blijven soepel maar toch in shape. Omdat hij zo licht verstuift is hij ook ideaal om wat volume toe te voegen aan je coupe. Ook de geur is lekker subtiel, licht aanwezig, maar eens op je haar bijna niet op te merken.

Ben je op zoek naar een licht verstuivende haarlak die je haar niet verzwaart maar wel stevig fixeert, dan is de L’Oréal Pro Infinium Pure 6 een perfecte keuze. Te koop bij je L’Oréal Pro kapper voor 13,60€ (300ml) en de lak bestaat in Strong en Extra Strong.

3 thoughts on “L’Oréal Pro Infinium Pure 6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *