Estée Lauder Pure Color Envy Vinyl LipColor

estee

De Pure Color Envy lipsticks behoren hier al even tot de favorieten. Vandaag de nieuwe glossy zusjes op de blog: in vijf felle kleuren beschikbaar, waarvan ik er twee mocht uittesten.

estee

Kleur: Ripe

Normaal gezien hou ik niet zo erg van lipglos: plakkerig, vaak minder kleur en veel gloss, houdbaarheid,… Maar daar brachten deze Vinyl LipColor glossjes verandering in. Ze zijn bijzonder gepigmenteerd en de felle kleuren zijn ook right up my alley! Ik testte Burn en Ripe uit, twee felle, donkerroze tinten, waar ik instant verliefd op werd.

estee

Boven: Ripe – Onder: Burn

De gloss is aanwezig, maar gelukkig bevatten ze geen echte glitter (hoewel je die in de verpakking wel lichtjes kan zien, zijn ze op de lippen niet aanwezig). Ze zijn shiny, maar gelukkig niet te. Ze geven vooral heel veel kleur af, zoveel dat ze zelfs uren erna stainen op je lippen. De houdbaarheid is daarom ook heel goed, ze blijven zo’n 4-5 uur zitten. De kleur en gloss slijt uiteraard, maar de kleur trekt in je lippen zodat je na vijf uur nog steeds een lief roze kleurtje op je lippen hebt. Wil je toch meer gloss, dan moet je wel bijwerken na een hapje of een drankje. Ook de plakkerigheid valt bijzonder goed mee voor een gloss, wellicht doordat de kleur zo goed in je lippen trekt.

Na een paar dagen te gebruiken voel ik wel dat mijn lippen nood hebben aan verzorging, want dit doet de gloss dus niet. Maar ben je op zoek naar een felle kleur, die lang op je lippen blijft en ben je niet bang van een beetje shine of stain, dan zijn deze Pure Color Envy Vinyl LipColors echt iets voor jou!

Je kan de Estée Lauder Pure Color Envy Vinyl LipColor hier voor €25,50 kopen.

4 thoughts on “Estée Lauder Pure Color Envy Vinyl LipColor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *