Getest: Hello Fresh Quick & Easy

hf05

Twee weken geleden testte ik voor het eerst Hello Fresh uit en dan ook nog een nieuwe box: de Quick & Easy box. Die leek me op het lijf geschreven, want geen geduld 😉

hf01

Ik koos voor de Quick & Easy omdat ik zelf weinig tijd of zin heb om uitvoerig aan de slag te gaan voor mezelf. Ik koos een box voor 2 personen, zodat ik elke dag een vriendin kon uitnodigen. Hello Fresh leek me vooral heel leuk om nieuwe ingrediënten te leren kennen (zoals gnocci of kikkererwten) en andere combinaties te maken dan ik gewoonlijk doe. En ik kan nu zeggen dat Hello Fresh mijn verwachtingen helemaal heeft ingelost op dat vlak! Kijken jullie mee naar de receptjes?

hf02

Gnocchi met serranoham, groene peste en rucola: het eerste gerechtje was absoluut een schot in de roos! Mijn favoriet van de 3 en klaar in een handomdraai. Ook proefde ik nog nooit gnocchi’s, maar dat is me super goed bevallen. De combinatie met pesto, pijnboompitten en ham vind ik echt perfect. Topgerechtje zou Sergio Herman zeggen 😉 Maak ik sowieso opnieuw!

hf04

Als tweede een gerechtje met veel groentjes: bloemkool, kikkererwten, paarse wortel en bulgur. Ik moet zeggen dat ik geen grote kikkererwten fan ben, niet zo en niet in hummus. Ik deed er dus ook maar een halve portie bij. Het lekkerst aan dit gerechtje vond ik de bulgur met feta. Die combineer ik zeker nog opnieuw, maar de kikkererwten bevallen me dus nog steeds niet.

hf03

Als laatste een easy gerechtje met platbrood en een roerbak met tonijn. Ik lust geen tonijn, dus dat heb ik even vervangen door een blikje zalm. Het brood moet maar heel eventjes in de oven en is super lekker. Dit gerechtje bevat heel veel groentjes, wat voor mij echt goed is, want mij blijft het meestal met 1 soort per gerechtje. Samen door het brood vult dit gerecht goed.

Mijn allereerste Hello Fresh is me goed bevallen, op sommige ingrediënten na zoals de kikkererwten. I tried tho 😉 Het pakket is super uitgebreid en handig verpakt per gerechtje, apart in een doosje. Zo kan je gemakkelijk alles kwijt in de koelkast en heb je ineens alles bij de hand. Ook de hoeveelheden zijn prima en zelfs wat veel: je kan dus perfect nog een portie voor de dag erna houden! Quick & Easy? Echt wel, deze gerechtjes zijn klaar op nog geen half uur en toch lijkt het alsof je er veel effort in hebt gestoken, haha 😉

Je hebt een een box voor twee vanaf 43 euro (voor 3 gerechtjes), nu zelfs met 10 euro korting als je nieuw hebt. Bovendien kan je sinds kort je voorkeuren en de specifieke maaltijdselectie zelf via je persoonlijke account instellen. Low cal, veggie, discovery, family of quick & easy, het kan allemaal.

Probeerden jullie al eens een Hello Fresh box?

 

 

6 thoughts on “Getest: Hello Fresh Quick & Easy

  1. Leuk artikeltje! Heb tot kort ook erg veel gebruik gemaakt van de Hello Fresh diensten. Zeker een half jaartje iedere week een box besteld. Uiteindelijk stopgezet omdat ik mijn ‘gewone’ eten begon te missen hehe.. Nu ik dit terug zie, krijg ik er wel weer zin in. Het is ZO handig eh!
    Grtjs Sofie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *