Bumble & Bumble Hairdresser’s Invisible Oil Finishing Spray

bb

Vandaag een newbie in de Bumble & Bumble Hairdresser’s Invisible Oil reeks. De Finishing Spray is een lichtgewicht mist voor extra shine.

bb

Deze reeks is speciaal bedoeld voor de droge coupes of puntjes. Het haar wordt niet vet, omdat het gamma zo is ontwikkeld dat het haar zelf de gewenste hoeveelheid olie opneemt en niet meer. Dat is voor mij echt belangrijk, want mijn haar wordt over de lengtes helaas snel vet. Mijn punten daarentegen zijn wel aan de droge kant. Dan komt dit product goed van pas, want het blaast je coupe op dag 2 of 3 opnieuw wat shine en zachtheid in. Ik gebruik het graag na het wassen om mijn haar wat minder fluffy te maken. Op dag 2 en 3 geeft het een heerlijke verse kappersgeur en dat vind ik heerlijk :D.

Je kan de Bumble & Bumble producten kopen bij Ici Paris XL. De Bumble & Bumble Hairdresser’s Invisible Oil Finishing Spray kost €32,50 voor 150 ml.

5 thoughts on “Bumble & Bumble Hairdresser’s Invisible Oil Finishing Spray

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *