Yves Rocher Rouge Vertige

yr

Yves Rocher pakt uit dit jaar: maar liefst 54 verschillende lipsticks en 3 effecten: dat is de Rouge Vertige collectie! Ik mocht er alvast 3 uittesten.

yr

De formule met voedende kersenolie maakt je lippen glanzend en houdt ze goed gehydrateerd. In de 54 kleuren zijn er 3 effecten: satijn, glans en parelmoer. De kleuren gaan van heel neutraal en naturel tot fel rood. Ik testte van elk effect een kleurtje uit. Hier is wat ze bij Yves Rocher zelf zeggen over de formules:

GLANS: glanzende finish, smeltzachte formule en variabele dekking
SATIJN: satijnachtige finish, crèmeformule en perfecte dekking
PARELMOER: parelmoerachtige finish, crèmeformule en perfecte dekking

42 in satijn: een mooie diep bessenkleurige tint, die meteen mijn favoriet van de 3 werd. De kleur is voor mij niet perfect dekkend, maar wel goed op te bouwen. De lipstick glijdt over je lippen en heeft een mooie semi-shiny finish.

75 in parelmoer: een liefroze lipstick met voor mij, een retro vibe shiny glans. Niet meteen een effect voor mij maar wel leuk voor mensen die wel fan zijn van het parelmoer effect. Volgens mij wel mooi in een wat donkerder kleurtje.

60 in glans: een lipstick die bijna geen kleur beval, maar je lippen wel een hele mooie glans geeft, zoals een balsem. Ideaal voor wanneer je eens geen kleurtje wil en je eigen lipkleur wilt laten glanzen.

yr

De pigmentatie is dik in orde en de kleur is op te bouwen naar wens. Wil je een subtiel kleurtje, dan kan je de lipstick op je lippen deppen. Voor wat extra pow breng je gerust een laagje meer aan. De houdbaarheid van deze lipsticks is matig: door de glanzende formule moet je wel regelmatig bijwerken na een hapje of een drankje. De textuur is super aangenaam: ze glijden over je lippen en laten ze achteraf ook niet droog achter. Hou je van een sheer lipstick, dan is het satijn effect zeker iets voor jou.

yr

Kortom, met 54 kleuren en 3 effecten, kan het niet anders dat er ook een kleurtje voor jou bijzit! De Rouge Vertige Lipsticks zijn verkrijgbaar in de Yves Rocher-winkels en online op www.yves-rocher.be vanaf maart 2017 voor €15.90.

6 thoughts on “Yves Rocher Rouge Vertige

  1. Nice review….I love this brand !!! But what about ingredients ? Can you a pic of its full ingredient list please ?

    XXX
    Sophie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *