L’Oréal Pro Get The Look

kit01

Sinds kort komt L’Oréal Pro op de markt met leuke 4 haarkitjes: een tasje met een how-to en 2 mini size producten. Handig om de producten en hun functie te leren kennen voor een fijne prijs (9,99 euro) of voor op reis!

kit02

Ik testte de #TheBunnyTail en de #DoubleBun uit. Met mijn dunne haren niet het perfecte resultaat, maar wel een toffe manier om de producten uit te testen.

kit04

Voor #TheBunnyTail maak je een lage paardenstaart en een lus. Een beetje Fix Anti-Frizz lak and done. Voor mijn haar werken de L’Oréal Pro shampoo’s erg fijn, ook deze Vitamino Color shampoo voor extra shine en bescherming. De lak is ook erg sterk en houdt ook mijn fijne haren bij elkaar.

kit03

De tweede look bestond uit twee vlechten-dotjes: leuk voor de zomer of op een festival 😉 Een beetje speels en toch perfect om je haren uit je hals te houden. Het styling product dat hier bij zit is een Tecni.Art Web sculpting pasta die je haar goed in model brengt en een stevige hold geeft.

De andere twee beschikbare kits zijn voor boxerbraids of een sixties look. De kitjes zijn sinds half februari exclusief verkrijgbaar bij L’Oréal Professionnel kapsalons voor 9,99 euro.

 

5 thoughts on “L’Oréal Pro Get The Look

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *