GLAM GLOW Pout Mud

pout02

Dat Glam Glow ondertussen mijn favoriete maskertjes merk is, da’s ondertussen al duidelijk! Sinds vorig jaar heeft het merk ook Pout Mud lippenbalsems op de markt, die nu ook in leuke, felle kleurtjes komen, voor extra kissable en gehydrateerde lippen.

pout01

 

Schermafdruk 2017-02-25 13.45.35

De nieuwe Pout Muds komen in 6 kleurtjes van een neutrale everyday lip tot een felle paarse kleur. Ik mocht zelf een fel roze kleur ‘Hello Sexy’ uittesten. De balsems komen in shiny bolletjes, in hetzelfde zilver dan de maskers. De balsem zelf is zacht en goed gepigmenteerd. Eens op je lippen tintelt hij een beetje (door de muntsmaak/geur denk ik). Hij laat een mooie lief roze kleur achter en verzorgt de lippen tegelijkertijd.

pout03

Voor 19,90 euro krijg je zo’n 7g product, wat dus niet erg goedkoop is. Gelukkig heb je maar een beetje nodig van de Pout Mud en blijft het kleurtje ook wel goed hangen voor een balsem.

Een fijne balsem voor droge lippen tijdens de winter, maar dankzij de felle kleurtjes zeker ook summerproof. GLAMGLOW is te koop bij Ici Paris XL.

4 thoughts on “GLAM GLOW Pout Mud

  1. Haha, mijn eerste gedacht was dat het een maskertje zou zijn voor de lippen (door GlamGlow… doet toch altijd eerst aan maskers denken :D) Maar het is dus een lippenbalmsem! Leuk dat ze iets anders op de markt hebben gebracht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *