Meet: L-Square Jewelery

lq01

Een tijdje geleden mocht ‘s avonds gaan rondsnuiten bij L-Square: een hippe juwelenwinkel aan de Zavel in Brussel. Bovenaan vind je Leysen, een welbekende grote juwelier en onderaan vind je sinds kort L-Square terug.

lq02Prachtige gouden oorbellen van Le Fourbi De Capucine

Bij L-Square vind je vooral fijne en dainty juweeltjes terug van merken zoals IMaGiN, LeaRose, Thea en Le Fourbi De Capucine. Heerlijke minimalistische en fijne juwelen, die elke it-girl wel weet te appreciëren en te combineren. Je vindt er al een juweeltje vanaf 30 euro.

Ook kan je er kennismaken met (nieuwe) Belgische designs en bovendien kunnen ook handtasfanaten hun hartje luchten bij de collectie van Clio Goldbrenner.

unnamed

Als top of the bill kan je bij L-square ook terecht voor gepersonaliseerde juweeltjes. Zo liet ik een ketting maken met mijn logo op. Nog eventjes geduld, maar ik kreeg alvast deze preview 😉 Ben je eens in centrum van Brussel, wandel dan eens langs de Place du Grand Sablon & L-square, het is er heel gezellig en je vindt er voor ieder wat wils!

lq03

Place du Grand Sablon 32, 1000 Bruxelles / T +32 (0)2 514 22 81 / www.l-square.be / eshop@l-square.be

7 thoughts on “Meet: L-Square Jewelery

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *