Shiseido 7 lights Illuminating Powder

shi03

Nieuw in mijn make-up collectie: dit allround ‘7 lights’ poeder van Shiseido dat je zowel als blush, gezichtspoeder, bronzer & highlighter kan gebruiken, wow much.

shi02

Het semi transparante doosje ziet er alvast prachtig uit en bovendien zit er een heerlijk zachte en kwalitatieve platte borstel bij: ideale vorm voor highlighter of bronzer mee aan te brengen.

shi04 Lavender – Lily – Peony – Primula – Honey – Peach – Caramel

Zoals de naam al aangeeft, kan je in dit doosje een 7 kleurig poeder vinden: van lief paarse tinten tot een mediterraanse bronzer voor die summer glow. Hoe gebruik je dit poeder nu juist? Daar zijn verschillende opties voor!

  1. Als gezichtspoeder: voor lichte huidjes zoals mezelf swipe je eerst in de paars-roze-witte tint en eindig je met je borstel in de bruine tinten (veeg dus met de klok mee). Zo krijg je een neutrale kleur met toch een beetje bronzer mee. Donkere huidjes doen dat net andersom (starten met swipen rechtsonder)
  2. Als highligter gebruik je enkel: Lavender – Peony en Lily: een eerder koele highlighter die past bij elke look. Van de paarse tint moet je niet te veel schrik hebben: door alle kleurtjes mee te pakken en de blenden, geeft dit eerder een koele roze ondertoon.
  3. Als contourpoeder of bronzer gebruik je enkel Primule, Honey, Peach en Caramel. Voor mij is dit als bronzer nog iets te ‘oranje’ voor de tijd van het jaar, maar tijdens de warmere dagen, als mijn huid een tintje krijgt, gaat deze echt perfect zijn voor die killer summer glow.

shi05

Als blush kan je veel kanten uit: wil je voor een lief roze blos gaan, dan kies je best voor Peony en Lavender. Wil je een eerder warme blush, dan dep je je borstel in Peach. Voor een nog donkerder tintje kan je hem combineren met Caramel.

shi01

Conclusie: een multifunctioneel poeder waar je veel kanten mee uit kan. Ik ben niet zo’n fan van het poeder te gebruiken als gezichtspoeder, maar als blush en bronzer des te meer. Ik ben het meest fan van de warme tinten die in het poeder zitten en zal Peach en Honey dan ook het meest gaan gebruiken denk ik.

Het Shiseido 7 Lights Illumination Powder is vanaf maart te verkrijgen bij de betere parfumerie voor 48 euro.

5 thoughts on “Shiseido 7 lights Illuminating Powder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *