Redken All Soft

soft01

Nieuw in mijn haarroutine: de All Soft reeks van Redken. Dit gamma met een shampoo, conditioner en het nieuwe Mega Mask belooft je haar tot wel 3 dagen zacht en soepel te houden, o.a. dankzij de formule met argan olie. Benieuwd wat dit gamma voor mijn haar doet?

soft03

Mijn haar is erg broos en droog onderaan en groeit daarom ook nooit zo snel. Helaas wordt het ook snel vettig, waardoor ik het dus ook vaker moet wassen, wat volgens mij ook niet helpt tegen de broosheid. Dit verzorgende gamma komt daarom net op tijd om mijn nu langere haren goed te blijven verzorgen. De geur doet me een beetje aan camille denken, eerder kruidig dan zoet. De shampoo en conditioner zijn gelukkig niet te zwaar en laten zich gemakkelijk uitspoelen.

In het MegaMask zitten twee formules die je samen uit de tube knijpt, een dikke romige formule waarvan je gewoon al ziet dat het zal voeden. Ik laat het MegaMask na de conditioner nog enkele minuten intrekken voor een optimaal resultaat. Mijn haar voelt instant glad en zacht en ozo gemakkelijk doorkambaar! Hierdoor verlies ik ook tijdens het kammen een heel pak minder haar, waarvoor het ook weer voller zal zijn.

soft04

De nieuwe MegaMasks vind ik dat ook de echte favorieten. Ik testte er ook eentje uit het Extreme gamma (met de heerlijkste geur) voor beschadigd haar dat sterker moet worden. Ook voorkomt het dat je haareinden splitten, wat ik zeker ook kan gebruiken. Twee toppers van formaat dus. Ik wissel deze graag af en gebruik ze om elke wasbeurt als een extra kuur!

soft02

Kortom, misschien wel mijn fijnste Redken producten ooit. Ook de MegaMasks vind ik een heerlijke toevoeging aan de gamma’s en ik raad jullie deze dan ook het meest aan!

All Soft Shampoo 300ml – 22,80 euro
All Soft Conditioner 250ml – 24,90 euro
All Soft MegaMask 200ml – 36,40 euro
Extreme MegaMask 200 ml – 36,40 euro

Je kan deze producten vinden bij je dichtstbijzijnde Redken kapsalon.

10 thoughts on “Redken All Soft

  1. Ik hoor de laatste tijd ook super veel positieve berichten over Redken, ik kende het helemaal niet. Maar als het doet wat het beloofd is dat de prijs meer dan waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *