Smashbox Always On Matte Liquid Lipstick

smashbox

Smashbox komt dit voorjaar met een nieuwe formule lipstick die ultra lang blijven zitten en ook nog eens perfect mat zijn: de Always On Liquid Lipsticks.

smashbox

Ik mocht hiervan twee tinten uittesten: een Taylor Swift, perfecte rode kleur ‘Baws’ en een grijze, taupe achtige tint met een koele ondertoon ‘Chill Zone’. Ik moet zeggen dat dat tweede kleurtje echt uit mijn comfort zone is, want ik draag eigenlijk nooit nude of grijstinten op mijn lippen. ‘Baws’ is dan wel weer helemaal mijn ding!

smashbox

De formule is super zacht, bij fluweelachtig en brengt goed aan met de ovaalvormige applicator. Met het dunne puntje kan je goed tot aan de randjes van je lippen. Wel moet je oppassen dat je niet teveel opneemt met de applicator, want die lijntjes krijg je moeilijk weggewerkt. De kleur is super rood en intens en ook nog eens perfect mat. De kleur blijft ook heel goed zitten en zelfs met je reiniger moet je goed schrobben om hem eraf te krijgen. Deze Always On Liquid Lipsticks overleven dus zeker een hapje en een drankje, maar slijten na zo’n 6 uur wel lichtjes af. De ‘Chill Zone’ hield het zo een 4 uur vol eer mijn lipkleur wat te voorschijn kwam. De rode variant staint ook een beetje, dus dat kan wel verklaren waarom die bij mezelf wat langer blijft.

smashbox

Wat vinden jullie van deze twee kleuren?

De Always On Matte Liquid Lipsticks zijn exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor 24 euro.

9 thoughts on “Smashbox Always On Matte Liquid Lipstick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *