Smashbox Cover Shot: Softlight

sma04

Nieuw in het Smasbox gamma: de compacte Cover Shot oogschaduw palettes. Ik mocht een mooi neutraal palet uittesten in de kleur ‘Softlight’. Prachtige oranje en bruin tinten voor elke dag. De nieuwe Lid Primer deed ook zijn intrede in mijn make-up collectie.

sma03

Het palette bevat 6 oogschaduws & twee mooie highlighters. Meer oranje tinten & een warme gouden higlighter voor een zachte, warme look. En bruine tinten & koelere highlighter voor een iets donkere look. Alle kleuren zijn samen mooi te combineren en heel draagbaar voor elke dag. Ik zie het liefst oranje & licht bruine tinten, dus ik greep de laatste maand heel vaak naar dit mooie palette. Het doosje is lekker compact en handig om mee te nemen, maar bevat toch zo’n 8g product.

sma01

De oogschaduws zijn zacht, maar korrelen of verschuiven heel weinig. Ze bevatten veel pigment, ook de lichte kleuren en blenden goed samen. Dankzij de primer komen ze nog iets intenser over en blijven ze lang zitten.

sma05

De Cover Shot Eye Palettes zijn sinds kort verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor 29,50 euro in 5 draagbare edities! 

6 thoughts on “Smashbox Cover Shot: Softlight

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *