Mijn Ikea Valje kast

valje

Beetje per beetje verzamel ik mijn interieur. Laatste nieuwe aankoop: de super veelzijdige Valje kast van Ikea, benieuwd naar mijn ‘shelfie’?

valje

Ik was al eventjes op zoek naar een ‘bijkeuken’ kastje waar mijn Kitchen Aid op kon, zodat ik op mijn aanrecht lekker veel plaats heb om te koken. Extra pluspunten als ik er ook mijn kookboeken en telefoon op kwijt kon. Na lang zoeken kwam ik uiteindelijk toch weer bij Ikea uit. Ik koos voor de witte, eenvoudige en smalle Valje kast. Net onder de €100 en rond de 1 meter breed, was het helemaal wat ik nodig had om mijn laatste keukentoestellen te kunnen opbergen. Bovendien past het met de moderne pootjes perfect in mijn scandi interieur.

valje

Nog wat afwerken met mooie glaasjes van Superbar, mijn Philips telefoon, pennencollectie en notepad. Ook mijn letterlicht van Hema mocht niet ontbreken in dit kastje.

Wat vinden jullie van de Ikea Valje kast?

10 thoughts on “Mijn Ikea Valje kast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *