3x highlighter

highlighter

Vandaag toon ik jullie maar liefst 3 nieuwe highlighters uit mijn make-up collectie. De highlighters van BE Creative, Dessange & T.LeClerc vervoegen mijn collectie.

highlighter

Alle drie hebben ze een mooie en warme ondertoon, wat ze perfect maken voor komende zomer. Ze staan volgens mij supermooi op een getinte huid. Als eerste een duo poeder van Dessange, light & shadow (€40). Perfect om een beetje mee te contouren en highlighten. Deze highlighter is het subtielste van de drie, maar blendt verder wel mooi in met het donkerste poeder.

highlighter
Onder: BE Creative – Midden: Dessange – Boven: T.LeClerc

Als tweede een ongelofelijk mooie baked highlighter van BE Creative (€17,95). Deze is intens glanzend en gepigmenteerd. Je hebt er dus maar weinig van nodig om een mooie summer glow te bekomen. Deze maakt vanaf nu deel uit van het vaste assortiment en wordt meteen ook gelanceerd in een tweede tint: Allure. Deze is rozer en zal daardoor in het bijzonder de koelere huidtypes flatteren.

Als laatste een handige highlighter in stick vorm van T.LeClerc (€21,80). Deze highlighter is omwille van zijn crème formule perfect tijdens de warme dagen. De stick geeft een hele mooie glans af en houdt lekker lang.

Welke highlighter is jullie favoriet?

7 thoughts on “3x highlighter

  1. Mooie beschrijving van de producten en mooie foto’s. Ik gebruik altijd een beetje highlighter onder m’n wenkbrauw om daar het een en ander te accentueren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *