Kérastase Aura Botanica

bot01

Nieuw bij Kérastase en in mijn badkamer: het 98% natuurlijke gamma Aura Botanica. Dat klinkt alvast een beetje exotisch en vooral, heel goed voor je haar.

bot02

Dit silicoonvrije, parabeenvrije & heel natuurlijke gamma moet je haar doen glanzen, gladmaken en voeden, tot wel 48 uur. Voor de eerste keer lanceert Kérastase een natuurlijk én verantwoordelijk gamma. De producten van Aura Botanica maken gebruik van verantwoord aangekochte actieve bestanddelen en duurzame productie en bevatten zo vooral kokosnootolie. Het gamma bestaat uit een shampoo (Bain Micellare), een voedende conditioner, een geconcentreerde olie (met jojoba en avocado) olie, die je kan mengen met de conditioner, en een spray-olie die je na het wassen kan gebruiken voor extra glans.

bot03

Mijn haar heeft zelf vette roots maar mijn punten zijn wel vaak droog. Met dit gamma glanst mijn haar harder dan ooit (zelfs mijn mama merkte het op). Ik ben vooral extra fan van de parabeen- en sulfaatvrije formule, die natuurlijk extra goed is voor je haar. Wanneer mijn haar op z’n droogst is, gebruik ik ook graag een pompje van de Concentré Essentiel: een rijke olie waar je niet veel voor nodig hebt. De geur is lekker kruidig, de Bain Micellaire schuimt zacht en de conditioner is echt een hele rijke en voedende creme. De conditioner zorgt er ook meteen voor dat mijn haar gemakkelijk te doorkammen is. Het resultaat is een handelbare en glanzende coupe die gezond aanvoelt. Bovendien stijlt mijn haar gemakkelijker en valt ook de no-frizz werking op! De Essence d’Éclat olie spray durf ik tussen twee wasbeurten ook wel eens gebruiken voor extra shine. De Concentré Essentiel olie gebruik ik ook wel eens als haarmasker wanneer mijn haar toch al vettig is 😉 Multifunctioneel of niet?

Bain Micellaire: €23,40
Soin Fondamental: €31,70
Concentré Essentiel: €38,00
Essence d’Éclat: €38,00

Je vindt het nieuwe Aura Botanica gamma bij je Kérastase kapper!

8 thoughts on “Kérastase Aura Botanica

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *