Narciso Rodriguez – Narciso Poudrée

nar03

Dit mooie nude flesje van Narciso Rodriguez staat sinds kort te pronken op mijn kaptafel: een heerlijk bloemige, maar zachte geur, die helemaal past bij zijn naam & flesje.

nar02

Narciso Poudrée bevat noten van Bulgaarse roos, jasmijn en oranjebloesem. Het hart van de geur wordt gevormd door muskus. De basisnoten bestaan uit: vetiver, ceder en cumarine, wat je een warme vrouwelijke geur geeft. Minder zoet dan wat ik gewoonlijk uitkies, maar ook een beetje meer volwassen.

De flesjes van Narciso Rodriguez zijn altijd minimalistisch en daar past deze beauty perfect in het rijtje. Niet alleen mooi om naar te kijken, maar ruikt nog eens heerlijk ook.

nar01

Hou je van florale en poederige geuren, dan is deze misschien wel wat voor jou! De parfums van Narciso Rodriguez zijn te koop bij de betere parfumerie. Narcisco Poudrée vanaf: €54,90

8 thoughts on “Narciso Rodriguez – Narciso Poudrée

  1. Mooie foto’s weer! Heel tof gedaan. Ik ben niet bekend met de geur, maar poederige geur? Dat klinkt zo apart dat ik misschien wel even naar de Douglas o.i.d. ga om te kijken of ik even kan ruiken. Wie weet is het wat!

  2. Deze potje past inderdaad mooi op een kaptafel of badkamrerekje.. Zelf heb ik deze geur nooit geroken maar ga ‘t zeker eens testen… Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe’ lentr-zomer:geur.. ? leuk artikel Xxxx ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *