OOTD: it’s so fluffy

Processed with VSCO with hb2 preset

Vandaag twee newbies in mijn kast. Allebei ritste ik ze zonder nadenken uit de rekken, naar mijn kleerkast. Basics die zowat elke outfit dat beetje extra mee geeft.

Processed with VSCO with hb2 preset

Deze o-zo fluffy sneakers vond ik bij een klein winkeltje waar ik nog nooit eerder passeerde: Sister in Hasselt. Op het eerste zicht een beetje cheap (& marginaal), maar toen ik binnenstapte zag ik deze super fluffy en oudroze sneakers voor nog geen 25 euro. Instant crush en voor dat geld kon ik ze niet laten staan. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen, maar ze zitten toch al comfortabel. Omdat ze zo cheap zijn, is het ook fijn om de nieuwe fluff trend eens te proberen, vond ik.

Processed with VSCO with hb2 preset

De fringed sweater vond ik bij Only. Ik vind fringes de max, maar vond nooit eerder een mooi exemplaar dat niet oversized was. (Ik snap de oversized laten-we-me-ineens-10 kilo-zwaarder-maken-trend nog steeds niet). De basic grijze kleur maakt de trui heel draagbaar, de fringes maakt hem dan toch weer speciaal. I like!

Processed with VSCO with hb2 preset

Ook mijn tasje is ‘nieuw’. Ik kocht deze Mini Mac van Rebecca Minkoff tweedehands voor een prikje. In perfecte staat en zwart zodat ie overal bij past. Tevens mijn 3e Becky in de handtassencollectie!

Sneakers – Sister Hasselt
Skinny Jeans – Hollister via Zalando
Trui – Only
Mini Mac Handtas – Rebecca Minkoff

8 thoughts on “OOTD: it’s so fluffy

  1. Sinds ik moeder ben, gaat de mode een beetje aan me voorbij. Vind de fringes op je trui erg leuk – staat je goed, de fluffy schoenentrend sla ik even over, hoewel ik de kleur erg mooi vind 🙂

  2. Ik heb weinig verstand v mode, maar je outfit vind ik heel leuk! De sneakers zijn super leuk, die zou ik zelf ook dragen. Leuk gecombineerd bij elkaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *