Kruidvat Pure & Nature Shower Cream

pure01

Kruidvat blijft maar met heerlijke huismerk producten komen! Laatste keer mocht ik de ‘Moments of Me’ lijn nog ontdekken, vandaag gaan we de ‘all natural’ toer op met deze ‘Pure & Nature’ douchegels.

pure04

De biologische ingrediënten zijn puur natuurlijk en goed voor je lichaam & de natuur. Ze reinigen mild en zijn op basis van plantaardige wasactieve stoffen. Bovendien bevatten ze geen synthetische kleur- en geurstoffen of conserveringsmiddelen. Ook voor de gevoelige huid is er goed nagedacht, want deze douche creams bevatten geen siliconen. De textuur is licht en crèmig (Vanilla & Orange) of eerder verfrissend (gel, Matcha variant) en ze schuimen heel subtiel en zacht. Maar dat wil niet zeggen dat er minder douche plezier is, de geur van ‘Vanilla & Orange’ is heerlijk fruitig en voor de fans van kruidige geuren is er de ‘Matcha & Aloe vera’ gel variant. Heb je een extra gevoelige huid, dan is er ook een douche gel op basis van olijfolie met 0% parfum.

pure03

Mijn favoriet? Net zoals bij de ‘Moments Of Me’ lijn kies ik voor de fruitige sinaasappel variant. Het vleugje Vanilla maakt hem voor mij extra likeable. Ook het tube formaat (200 ml) vind ik handig om mee te nemen naar de gym!

pure02

De Pure & Nature douche gels zijn sinds kort verkrijgbaar in je lokale Kruidvat voor 2,49 euro (200 ml)

6 thoughts on “Kruidvat Pure & Nature Shower Cream

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *