Origins Plantscription

origins

Met mijn 30 jaar moet ik stilaan toch al aan anti-aging beginnen denken: enter het Plantscription gamma van Origins, die helpt je huid te liften en te boosten. Ik probeerde de dagcrème & het sheet mask van het gamma uit.

origins

De dagcrème heeft een rijke textuur, maar is wel makkelijk aan te brengen. Deze krachtige olievrije anti-aging crème met Anogeissus brengt de elasticiteit van je huid terug en helpt de lijntjes en rimpels verminderen. Ik heb zelf geen echte moeilijke huid en nog geen grove rimpels, (buiten een fronsrimpeltje op mijn voorhoofd) maar de dagcrème hydrateert voor mij wel goed, zonder door de dag te gaan shinen. 😉 Ik gebruik het vooral graag na een douche, wanneer mijn huid heel droog is. Lijntjes en rimpeltjes verminderen? Nog niet. Stevigere huid, een beetje wel.

origins

Sheet masks zijn hier echt een grote favoriet: gemakkelijk te gebruiken, lekker verfrissend en meestal met instant resultaat. Dit sheet masker is voor mij pure verwennerij. De pasvorm was wel niet perfect (te groot) maar mijn huid voelde meteen beter en gehydrateerder aan. Het helpt de droge huid te voeden dankzij de verjongende tamano olie.

Het Plantscription Youth-Renewing Sheet Mask (6 stuks) vind je voor €46 en de Powerful Lifting cream voor €66 (50 ml) bij Ici Paris XL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *