ProNails Elevate Life

pronails

Lente in het land, equals lente op mijn nagels en daar is de nieuwste ProNails collectie helemaal perfect voor!

pronails

Elevate Life is daarnaast ook op de succesvolle en onafhankelijke “girlbosses” die wij vrouwen stuk voor stuk zijn. Succes op de werkvloer en gelukkig voelen, ook daar buiten. De 6 kleurtjes uit deze reeks zijn prachtig en pastel en mij helemaal op het lijf geschreven. Ik koos 2 kleurtjes uit die het beste bij mezelf passen.

‘Drink your greens’ is een heerlijk mint groen kleurtje, vergelijkbaar met mijn aller-aller-aller eerste kleurtje uit mijn groeiende nagellakcollectie. Zeker tijdens de lente durf ik veel kleur te dragen op mijn nagels en in mijn garderobe. De naam is ook een leuke reminder om beter mijn best te doen op vlak van healthy food! I’m on it, ProNails.

pronails

‘Elevator Peach’ heeft niet alleen een leuke kleur, maar ook een toffe verwijzing naar mijn job. Degene die in de ‘reclam’ werken zullen het begrip ‘Elevator Pitch’ wel kennen 😉 Pitch proof met dit peachy kleurtje op je nagels.

pronails

Beide lakjes zijn longwear en houden met de bijhorende top en basecoat extra lang! (zo’n 5 dagen, yay). Het Elevate Life gamma is nu verkrijgbaar bij de ProNails salons in je buurt voor 14,95 euro per stuk!

10 thoughts on “ProNails Elevate Life

  1. ‘Eat your greens’ vind ik er erg mooi uit zien en is een kleur die ik zelf absoluut zou dragen. ‘Elevator Peach’ vind ik minder maar dat heeft met mijn persoonlijke smaak te maken, ik houd meer van ‘donkere’ kleuren op de nagels. Dit merk is trouwens nieuw voor me.

  2. Dit zijn ook de kleuren die ik zelf zou uitkiezen, ben niet zo voor opvallendere kleuren zoals rood bijvoorbeeld. De elevator peach is echt een toppertjes, subtiel maar toch zichtbaar! Eat your greens wil ik ook zeker eens proberen, maar heb er geen idee van of het me zal staan of niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *