Godiva Lentecollectie

gv04

Pasen schreeuwt om chocolade en ook chocolatier Godiva doet er aan mee: eitjes, paashazen, en prachtige verpakkingen. Yes please! Ik kreeg een schoon doosje met de heerlijkste kleine eitjes cadeau! They know me so well 😉

gv03

Bij Godiva mag het altijd iets speciaals zijn, gewone melkchocolade eitjes zijn zo last summer 😉 Godiva vult de eitjes met de lekkerste vulling en voorziet het doosjes gelukkig ook van een handleiding, thank god! Van melk met speculoos tot donkere chocolade met framboos, they’ve got it! 

gv02

Just look at this yummy goo inside 😉 Mijn favoriet is trouwens donkere chocolade met framboos! Zo ne keer iets anders he 😉

gv01

Ontdek de leuke paasverpakkingen van Godiva hier, ze zijn perfect om cadeau te doen of om zelf op te smikkelen!

Godiva Egg Shaped Chocolate Box, 20 pcs – 18,87 euro

9 thoughts on “Godiva Lentecollectie

  1. Hmmmm goddelijk… But when they’ve got it ben ik benieuwd of ze ook lactosevrije chocolade hebben (en dan niet alleen de hele pure variant). Ik ga op onderzoek uit

  2. Ik ben een groot liefhebber van paaseitjes. Ik begin al je watertanden bij ‘t zien van deze foto’s. Ik heb dit jaar eitjes ingeslagen bij Albert Heijn, iets minder luxe maar ook erg lekker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *