Rituals Express Your Soul

verb04

Vorige week mocht ik in Antwerpen de nieuwste Limited Edition lijn van Rituals leren kennen: Express Your Soul. Met Verbena & Petitgrain de ultieme zomergeur.

verb02

Niet alleen de geur is nieuw, voor deze Limited Edition is ook de verpakking in een nieuw jasje gestoken. In samenwerking met MadC, ‘s werelds grootste vrouwelijke graffiti artieste, werd een mooie, zomerse verpakking gemaakt die perfect aansluit bij de geur en naam van de nieuwe lijn. MadC kreeg een staal van de geur mee en op basis hier van ging ze aan de slag. Ze linkt de geur met de kleuren, maar ook met vormen: kleuren vloeien in elkaar, de vormen zijn heel dynamisch. Graffiti is heel expressief en vrij en geeft volgens mij goed ‘Express your soul’ weer. Een fragment van het canvas dat ze maakte, kwam uiteindelijk op de verpakking. En wat zijn ze mooi. Geel, fel groen, expressief, perfect voor deze citrusgeur. Volgens MadC weerspiegelt Rituals met z’n feel good net wat zij voelt wanneer ze bezig is met grafitti: ontspannend, mediterend, genietend in haar eigen happy place. Daarom koos ze voor haar eerste product-samenwerking voor Rituals.

verb03

Wie van een frisse citrusgeur houdt, zal echt fan van zijn van deze lijn! Bij mij was het liefde op eerste snif, want citrus & Natalie is een uiterst goede combinatie. Ik was ook blij een Body & Bed Mist, en de geurstokjes te zien in deze lijn. Sprayin’ it everywhere! Ook de Ice tea in dit gamma is een leuke zomerse touch! Gemakkelijk te maken, zonder suiker en very tasty!

verb01

Deze producten zijn vanaf 13 april 2017 verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics winkels, bepaalde warenhuizen en op RITUALS.com.

Shower Oil 8,50 euro – 200 ml
Fragrance Sticks 24,50 euro – 250 ml
Body Cream 17,50 euro – 200 ml
Body Scrub 19,50 euro – 375 gr
Ice Tea 4,50 euro – 40 g
Shower Foam 8,50 euro – 200 ml
Bed & body Mist 16,50 euro – 50 ml

10 thoughts on “Rituals Express Your Soul

  1. Ik HOU van Rituals, koop het zelf nooit maar het zijn altijd geweldige kadootjes om te krijgen. Deze zien er super fris en mooi uit, misschien wel iets wat ik eens op mijn verlanglijstje kan zetten.

  2. Oh, wat een prachtige vrolijke zomerse verpakkingen. Ik ben daar echt een sucker voor en wil dus nu meteen deze producten proberen. Ik ben sowieso een groot fan van rituals dus ik denk dat de showeroil en douchefoam wel bij me in de douche belanden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *