Clinique Fresh Pressed Booster & Cleanser

fp02

Gloednieuw in het Clinique gamma: het Fresh Pressed serum & de individuele Cleansing Powders. Benieuwd naar deze nieuwe stappen in je skincare routine?

fp01 copy

Dit vitamine C serum zou je teint al na de eerste applicatie een heldere teint moeten geven & na 12 weken rimpels moeten verminderen. Ik kreeg een kuur van 7 dagen om uit te testen, dus over het anti-rimpel effect kan ik nog niet veel vertellen. Over het andere effect al ietsje meer.

fp03

Hoe gebruik je deze nieuwigheden? Het fresh pressed poeder is een lichte scrub formule die je huid reinigt en wakker maakt. Dankzij de toegevoegde Vitamine C zal ook dit poeder bijdragen een meer heldere teint en een egalere structuur. Je maakt een zakje leeg in je hand en voegt een klein beetje water toe. Meng het een beetje door elkaar met je vinger en ready to use. Hierna masseer je het in je huid en laat je het 1 minuutje inwerken. Even afspoelen en all done. Het fijne poeder schuimt aardig en door de lichte scrub, voelt je huid super zacht na gebruik. Hierna is je huid klaar voor de volgende stap: het Daily Booster serum.

fp04

Het serum is echt een fijn goedje: ‘s avonds meng ik twee druppeltjes onder mijn Estee Lauder Night Repair serum en ‘s morgens onder mijn moisturizer. Goed schudden voor gebruik en gemakkelijk in gebruik. Leuk weetje: in dit kleine flesje (goed voor 7 dagen) zit evenveel vitamine C als in 12 sinaasappels. Vers fruit voor je huid dus, haha.

En werkt het? Ik moet zeggen dat ik de poedertjes in het begin nogal onhandig vond werken, maar het is een kwestie van gewoon worden. Mijn huid werd zacht en daar deed ik het voor. In combinatie met de Daily Booster, zag ik zeker verschil in mijn teint: minder vaal, meer kleur, frisser, echt wel. Of ik het goedje altijd zal toevoegen aan mijn skincare routine, misschien niet, maar af en toe een kuur van 7 dagen zie ik zeker zitten!

Clinique Fresh Pressed Daily Booster (4 flacons) 82,70 euro
Clinique Fresh Pressed Cleansing Powder (28 zakjes) 31 euro

9 thoughts on “Clinique Fresh Pressed Booster & Cleanser

  1. Wat een bijzondere producten. Ik wist dat vitamine C goed is voor je huid en heb het zelf ook wel eens gebruikt door een speciale gezichtsspray van The Bodyshop. Heel fijn is dat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *