Schwarzkopf Nature Moments

schw

Heel wat nieuws bij Schwarzkopf deze maand: een gamma met extracten van 100% natuurlijke oorsprong. Happy hair en voor elk wat wils.

schw

Ik mocht zelf het volledige gamma al uittesten en kan jullie vandaag ook mijn favoriet mee geven. Maar eerst wat meer info over elke geur. Het nieuwe gamma Nature Moments bevat geen siliconen of kunstmatige kleurstoffen, wat ik alleen maar kan toejuichen. Ben je op zoek naar een sulfaatvrije shampoo? Dan sla je deze reeks best over. Maakt dit je niet uit en heb je graag een uitgebreid gamma met natuurlijk extracten, dan heb je bij Nature Moments altijd prijs.

Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil: Voor mij meteen de beste geur van ze allemaal, oh my god, echt heerlijk. Ook de herstellende en voedende eigenschappen van dit duo doet mijn haar goed. Ondanks de essentiële olie in dit gamma, maakt het mijn lokken toch niet snel vettig en zwaar, maar wel gemakkelijk doorkambaar en glad.

Honey Elixir & Barbary Fig Oil: Wie van honing(geur) houdt, kan ook haar hartje ophalen. Breekbaar haar wordt door dit duo beschermd dankzij het Honing Elixir en Barbarie Vijgenolie. Voor mij iets minder aan de orde.

Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera: Qua werking is dit zeker mijn favoriete lijn. 😉 Het maakt mijn haar zo zacht en ongelofelijk lang proper. Zelfs op de derde dag is er nog geen vettige coupe te bespeuren. Dit is een klein mirakel als je weet dat ik normaal om de dag mijn haar was. 😉 Toppertje! De formule van Middellandse Olijfolie en Aloë Vera verzorgt beschadigd & dof haar en geeft het een prachtige glans

Provence Herbs & Lavender: Ook deze lijn maakt mijn haar echt heel proper en is qua ‘houdbaarheid’ vergelijkbaar met de vorige. De kruidige lavendelgeur blijft ook lekker lang hangen in de douche. Hou ik van!

Raspberry & Sunflower Oil: Dit is er eentje voor de gekleurde coupes. De geur is alvast to die for: lekker zoet en zomers. Ik heb zelf geen gekleurd haar, maar kan de lekkere geur en shine zeker appreciëren.

schw

Schwarzkopf Nature Moments vind je bij de supermarkt & drogisterij voor €2,79 (250 ml). Zeker het proberen waard dus!

9 thoughts on “Schwarzkopf Nature Moments

  1. De verpakkingen zien er leuk uit! Vooral ook door de mooi genomen foto’s! Mijn voorkeur gaat uit naar de Raspberry & Sunflower Oil. Die wil ik zeker en vast eens testen!

  2. Ik moet zeggen dat ik niet perse warm word van de shampoo’s van Schwarzkopf maar ik vind deze shampoo’s wel aantrekkelijk uit zien door de leuke kleuren. Herbs en Lavendel vind ik ‘t meest interessant klinken.

  3. Wat goed dat Schwarzkopf als één van de eerste (bij mijn weten) grotere producenten nu ook siliconen en kunstmatige kleurstoffen schrapt. Mij lijkt dit ook de lekkerste van alle vijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *