3 geuren voor de zomer

par01

Vandaag 3 nieuwe geuren in parfum land die wel eens voor de perfecte summer feel kunnen zorgen: zoet, fris of net heel fleurig. Voor iets wat wils.

par04

Dolce & Gabbana Beauty introduceert Light Blue Eau Intense (Eau de Parfum).  Een nieuwe variant van de klassieker (Light Blue): een perfecte citrusgeur die nog langer houdt dan de originele. De geurnoten zijn quasi hetzelfde en ook de verpakkingen lijken nog op elkaar, al dan niet in een vernieuwd jasje. Topnoten zijn Citroen en Granny Smith appel, hartnoten zijn Goudsbloem en Jasmijn, Basisnoten zijn Amberhout en Muskus. Voor mij echt een vakantiegeurtje Als je van de originele Light Blue houdt, dan ga je nog verliefder zijn op dit long lasting exemplaar. Ook voor de mannen is er een bijhorende nieuw flesje! Light Blue Eau Intense is verkrijgbaar vanaf 12 mei voor 118 euro (100 ml) en 91 euro (100 ml).

par03

Ook Issey Miyake brengt een nieuwe geur ‘L’Eau d’Issey Pure‘ op de markt: een prachtige druppelvormige fles die meteen luxe uitstraalt. De geur is heel erg bloemig, ik ruik vooral jasmijn op mijn huid. De hartnoten zijn Oranjebloesem, Jasmijn, Lelie en Damask Roos, Basisnoten zijn Kasjmier hout en Ambergris. Voor mij is dit een heel romantisch parfum dat perfect past bij een mooie zomerdag en een sterke vrouw. Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure (Eau de Toilette 90 ml, 110 euro) is vanaf nu te verkrijgen bij de parfumerie.

par02

Ook bij Abercrombie & Fitch komt er deze zomer een nieuw vrouwenparfum op de markt. First instinct moet het gevoel weergeven dat je voelt wanneer de vonk bij iemand overslaat. Het prachtige flesje met rose gold details is op en top vrouwelijk en jong en dat is de geur ook. Als je van zoete, fruitige geuren houdt, dan kan First Instinct je zeker bekoren. De topnoten zijn Magnoliabloesems, Grapefruitschil en Passievrucht. In het hart vind je noten van Oranjebloesems, Vlinderorchidee en Exotische waterlelie. In de basis vind je Amber, Tonkaboon en Muskus. Een heel speels parfum voor de jonge vrouw waar ik mezelf nog graag bij reken 😉 Er is ook een bijhorende Body Milk zodat de geur nog langer houdt.  Je kan A&F First Instinct vanaf nu vinden in de parfumerie voor 85 euro (EDP 100 ml). De Body Milk (200ml) kost 26 euro.

10 thoughts on “3 geuren voor de zomer

  1. Abercrombie & Fitch spreekt me het meest aan van deze drie, al ben ik erg merktrouw. Gebruik al jaren Jean Paul Gaultier Classique.
    Flesje van Issey Miyake vind ik trouwens wel echt heel tof, alleen al om neer te zetten.

  2. Alle geuren spreken mij wel aan. Maar net als metel ben ik erg merk trouw. Ik koop altijd de geuren van JP Gaultier. En van Armani. Al vind ik die van Issey Miyake altijd wel erg lekker ruiken.

  3. Alle geuren spreken mij wel aan. Maar net als Merel ben ik erg merk trouw. Ik koop altijd de geuren van JP Gaultier. En van Armani. Al vind ik die van Issey Miyake altijd wel erg lekker ruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *