3x oogcrème

Ik heb heel wat nieuwe producten in mijn skincare stash. Vandaag toon ik jullie de oogcrèmes die ik dagelijkse gebruik!

Deze Hydraskin gel-cream van Darphin vind ik echt de max. De aangename, niet vette textuur is echt iets wat ik graag gebruik onder mijn ogen. Het voelt verfrissend en licht! Verder helpt het om ‘s morgens poofy eyes te verminderen en donkere kringen een beetje te vervagen. Dankzij de verfrissende ijswateralgen, zeekraal en lavendel krijgt de oogzone een verkwikkende hydratatie. Zeker tijdens een warme zomerdag kan deze heerlijk verfrissend werken. De Darphin Hydrafresh All-Day Eye Refresh Gel-Cream kost €29,90 en vind je bij Darphin-apotheken en online bij onder andere Newpharma.

Het volgende product vind ik er gewoon al super tof en handig uitzien: een duo eye cream van Babor uit de lifting Cellular lijn. Aan de ene kant een dag oogcrème, aan de andere kant eentje voor ‘s nachts. Allebei fijne producten, maar ik moet zeggen dat ik de nachtcrème iets fijner vind, omdat ik voor ‘s morgens liever eentje kies met een minder vette textuur. De Dual Eye Solution vind je online bij Babor voor €63 (30 ml).

Last up een product van Mylène, waar Inge het eerder al over had: een eye cream speciaal voor ‘s nachts. De textuur is gelukkig niet te dik en voelt ook lekker verfrissend aan. De Eye Cream Night van Mylène op basis van glycoïne is een water-in-olie emulsie die gemakkelijk intrekt. Het hydrateert, herstelt en verstevigt de gevoelige huid rond de ogen om verouderingsverschijnselen te voorkomen. De Eye Cream Night (20 ml) kost €18 en kan je aankopen via een Mylène home party.

Aangezien ik 30 ben en eeeeeecht geen kraaienpootjes wil, smeer ik plechtig elke avond en ochtend een oogcreme. Ik doe dit al een aantal jaren en wissel graag af van merk. Tot nu toe: mission accomplished, want nog geen vervelende lijntjes te zien rond mijn ogen 😉

10 thoughts on “3x oogcrème

  1. Die van Mylene ken ik. De anderen niet, ik gebruik vaak verzorgingsproducten van Nivea en bevalt ook goed moet ik zeggen. Wel leuk om zo andere producten te leren kennen. Fijn dat ze bij jou goed hun werk doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *