Shu Uemura Blow Dry Beautifier

shue04

De haarproducten van Shu Uemura blijven me keer op keer verbazen en ook deze maand komt het merk met iets nieuws op de markt: de eerste BB cream voor het haar. Een multifunctioneel product voor dun en dik haar.

Na de Wonder Worker, ben ik steeds meer benieuwd naar Shu Uemura als haarverzorging. Mijn haar is na het wassen redelijk onhandelbaar en heb vrijwel meteen knopen, hierbij helpt de WW spray super voor.

shue01

De nieuwe BB cream met Ginko Biloba extract, heeft een vijfvoudig effect: ze bereid de haarvezel voor, hydrateert het haar, maakt de haarvezel glad, beschermt tegen hitte en brengt het kapsel in model. Vijf dingen die mijn haar zeker kan gebruiken. Aangezien ik mijn haar na het wassen steeds föhn en stijl, is een heat protector echt een must, maar het is mooi meegenomen dat het serum ook hydrateert en gladmaakt. No more frizzy hair. Bovendien zit er ook een microwas in die het kroezen van je haar corrigeert en het stylen gemakkelijker maakt.

Shu Uemura dacht aan zowel mensen met fijne haren als met dikkere haren. Ik gebruik zelf het BB serum voor fijn tot medium haar. Voor mensen met een vollere coupe is er een BB cream met een rijkere textuur die in het haar smelt.

shue03

Alsof het niet beter kan, is de geur ook echt lekker en de textuur niet vet. Pompelmoes, bergamot en roze peper in de topnoten, pioenen en viool om af te sluiten met warme noten van amber en muskus. De niet vette textuur maakt mijn haar niet zwaar of snel vettig, en lijkt het zelfs een wasbeurt een dag uit te stellen.

shu07

Conclusie: I love dit goedje! Mijn haar is gemakkelijker/sneller te stylen met mijn stijltang en vooral het no-frizz effect is merkbaar. Mijn haar was nog nooit zo lang, zo glad! Meestal komt de natuurlijke slag al snel opduiken, maar dankzij het BB serum is het gladder dan normaal. I like! Hoe rechter, hoe beter 😉 Bovendien beschermt het mijn haar ook nog eens tegen de hitte van mijn stijltang, wat ook een absolute must is, ook wanneer ik het de dag erna opnieuw stijl. Zelfs wanneer je je haar ‘nude’ laat opdrogen, houdt het serum je haar in model, maakt het licht en zacht.

De BB cream en serum zijn te verkrijgen bij een Shu Uemura kapper in de buurt voor 33,30 euro (150 ml).

7 thoughts on “Shu Uemura Blow Dry Beautifier

  1. Ik vroeg me inderdaad al af hoe vrouwen die hun haar elke keer stylen en föhnen ervoor zorgen dat hun haar niet doodgaat. Ik föhn slechts een enkele keer en stylen doe ik al helemaal niet, kost veel te veel tijd en lijkt me slecht voor mijn haar. Goed om te weten dat er dus speciale producten voor zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *