Biotherm Aquasource Everplump Night

bio03

Nieuw op mijn nachtkastje: dit overnight Aquasource Everplump masker van Biotherm. Wie het merk en de Aqua lijn kent, zal zeker de typische geur/kleur meteen herkennen!

bio02

De Aquasource Everplump day bestond al langer, maar nu is er dus een variant die je ‘s nachts lekker kan laten zitten. De textuur is op z’n minst apart: een dikke gel textuur die wel gemakkelijk aanbrengt. Ook de donkerblauwe kleur is niet meteen wat je gewend bent, maar gelukkig merk je hier niets van. De gel textuur is heerlijk verkoelend op je gezicht, perfect voor een zwoele zomernacht dus. Voor een nachtmasker ben ik meestal een vettere textuur gewoon, waar ik zelf minder van hou. Ik vind de geltextuur dus een aangename verandering in mijn night skincare routine.

bio01

Tijdens de nacht verliest je huid vocht en heeft dan extra nood aan hydratatie, daar zorgt de unieke geltextuur voor. Bovendien zorgt deze gel ook dat je huid gevoed en meer volumineus aanvoelt. Mijn huid voelt gladder en minder belabberd aan ‘s ochtends, dat merk ik zeker wel. Voor de geur moet je wel zijn: de typische ‘aqua’ geur is vrij sterk aanwezig en voor mij eerder aan de mannelijke kant.

Voor mij een fijne aanwinst in mijn avondroutine en ik ben echt fan van de verkwikkende geltextuur. Je kan de Biotherm Aquasource Everplump Night vinden voor 48,90 euro (75 ml) in een Biotherm verkooppunt in je buurt. (o.a. bij Ici Paris XL)

8 thoughts on “Biotherm Aquasource Everplump Night

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *