Eucerin pH5 Body Crème

euc03

Nieuw in het gamma van Eucerin: deze ‘family’ pot pH5 Body Crème: een frisse neutrale geur, een zachte textuur. Gevoelige huidjes kunnen zich vanaf nu verwennen met deze pH5 Body Cream

euc02

Eucerin pH5 Crème is specifiek ontwikkeld voor de gevoelige huid van het lichaam en gezicht. Deze bevat pH5-enzymbescherming die de huideigen enzymen activeert. Door de natuurlijke afweer van de huid van binnenuit te versterken, helpt deze unieke formule bij het herstel van de pH-waarden en zorgt die dat ook de gevoelige huid extra gehydrateerd wordt.

Zowel de textuur als de geur spreken me aan. De geur doet me denken aan die van verse lakens 😉 Fris, vrij neutraal en proper 😉 De niet vette, eerder dunne, textuur trekt snel in en voedt mijn droge huid snel. Geen plakkerig gevoel na het insmeren.

euc01

Eucerin pH5 Body Crème 450 ml – 19,99 euro, o.a. te koop bij je (online) apotheek.

9 thoughts on “Eucerin pH5 Body Crème

  1. Ik heb deze ook een tijdlang gebruikt, echt zo’n heerlijk product! Hij werkte zeer goed voor mijn droge huid en de geur was geweldig. Ik zou hem zeker nog eens opnieuw willen aanschaffen eens m’n stash weer wat kleiner is, haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *