Liefmans Yell’oh

liefmans

Ik ben geen echte bierdrinker, maar een Liefmans On the Rocks moet zowat mijn lievelingsdrankje zijn in de zomer. Lekker fris en fruitig!

liefmans

Deze zomer komt Liefmans na zijn geliefde Kriek nu ook op de proppen met een tropisch geel exemplaar: Yell’oh. Een fruitig zomerbiertje met een exotische toets: ananas, appel, limoen, vlierbloesem en basilicum. Amai, voor een bier vind ik dit zeker een gewaagde combo!

lief

Brouwmeester Marc Coesens ging aan de slag met deze minder voor de handliggende en toverde een verrassend lekkere smaak. Dit gele biertje heeft niet 1 overheersende smaak, maar je proeft wel alle ingrediënten op een subtiele manier. Ook het vleugje vlierbloesem. Voor mij een fijne afwisseling met mijn ‘gewone’ Liefmans On the Rocks!

Je vind Liefmans Yell’oh sinds deze maand bij Belgische horecazaken, bierhandelaars en geselecteerde supermarkten voor 4,75 euro (voor 4 stuks). Schol!

9 thoughts on “Liefmans Yell’oh

  1. Drink lang niet zo vaak meer bier als vroeger, maar een lekker fris zomerbiertje lust ik nog wel eens op het terras. Ik zal een kijken of ik deze tegenkom

  2. Ik ben helemaal niet van de bieren. Al ziet het er wel erg interessant uit. Ik sla toch over… Maar voor iedereen die er wel van houdt zeg ik geniet er lekker van?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *