Moederdagtip: Kérastase Duo

kerastase

Speciaal voor Moederdag doet Kérastase iets extra’s: bij aankoop van één van de vijf best verkopende duo’s van Kérastase krijg je een mooie foulard cadeau.

kerastase

Elk duo van de lijnen Discipline, Elixir Ultime, Nutritive, Réflection en Resistance bestaat uit een Bain en een iconische verzorging en is perfect voor mama – en dochter! Een cadeau dat mijn mama zeker zal appreciëren. Je kan de sjaal gebruiken om je coupe mee op te smukken (op 3 manieren) en het staat gewoon ook leuk aan bijvoorbeeld je hals of handtas. Aangezien mijn mama kort haar heeft, zal ze het eerder hier voor gebruiken.

kerastase

Ik koos voor een Nutritive duo: een lijn speciaal voor droog haar, dat je haar intens voedt. De wortel tot de punt wordt compleet gevoed, je haar is makkelijk te ontwarren, ziet er glanzend uit en voelt zijdezacht aan. Iets wat mijn mama haar coupe zeker kan gebruiken. Vooral het masker maakt het verschil in zachtheid vind ik. Het Masquintense masker voor fijn haar zorgt voor het behoud van volume en luchtigheid, wat voor een masker wel eens de uitzondering kan zijn. Zowel mijn mama als ik hebben heel fijn haar, dus van dit masker kunnen we allebei gebruik maken.

De Kérastase Nutritive lijn & de moederdag special vind je bij erkende Kérastase salons. De Bain Satin 1 kost €22,90 (250ml), het Masquintense zo’n 43 euro (200ml).

8 thoughts on “Moederdagtip: Kérastase Duo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *