Estée Lauder #LoveLipRemix 220 Shock & Awe

mix02

Sinds kort is ze er, de nieuwe Pure Color Love collectie van Estée Lauder. Met 30 kleuren met 4 verschillende finishes (Ultra Matte, Shimmer Pearls, Edgy Cremes, Cooled Chromes) kan je lekker experimenten. Licht met donker combineren voor een ombre effect, matte met shimmer, het kan allemaal. Bovendien is de nieuwe vorm ook wel fascinerend.

mix01

Ik koos voor een roos-rood kleurtje 220 Shock & Awe. Omdat ik zelf het meeste hou van matte lipsticks, sprong deze er voor mij uit. Ik ging voor deze framboos rode kleur omdat ze gewoon goed bij me past en een ‘save’ option is. Natuurlijk ga ik mijn LoveLipRemix collectie nog uitbreiden zodat ik ik kan experimenteren met verschillende finishes.

mix04

De pigmentatie is echt top! Matte, dekkend, long lasting, zoals een lipstick hoor te te zijn 😉 Door de nieuwe vorm kan je de lipstick ook precies aanbrengen. In het begin een beetje wennen, maar nu gaat ‘ie er in 1 ‘swoosh’ op.

mix03

Ben je nog niet helemaal overtuigd van deze LoveLipRemix reeks? Kijk dan zeker eens naar de coole bijhorende video met the One & Only Kendall Jenner & Elle King. Super leuk!

Je kan de Pure Color Love lipsticks voor € 23,50 vinden bij  je parfumerie of online bij het merk. Verkrijgbaar in 30 kleuren en 4 finishes.

10 thoughts on “Estée Lauder #LoveLipRemix 220 Shock & Awe

  1. Ik vindt de kleur echt heel erg gaaf. Maar hij is echt wel veel te heftig voor mijn huidstint. Ik ben namelijk zo wit als een velletje papier.
    Maar hij is wel heel chique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *