Bloemen bestellen via Greetz.be

greetz04

Sinds ik mijn eigen stek heb, hou ik echt van verse bloemen in huis. Ze fleuren de boel op en zorgen voor een beetje groen in mijn stadsappartement. Voor de verandering bestelde ik eens bloemen aan huis via www.greetz.be. Benieuwd naar mijn keuze & ervaring?

greetz06

Als eerste zag ik brievenbusbloemen staan. Say what? Een boeketje dat in je brievenbus past, waarvoor jij of degene die je wilt verrassen niet thuis hoeft te zijn? Geniaal! Moest ik dus proberen: ik bestelde witte brievenbus tulpen. Aangekomen in mijn brievenbus in een mooie doos. De bloemen zitten in een speciale folie waardoor ze wel een paar dagen zonder water kunnen en toch mooi blijven. Ze zijn omwille van het formaat iets korter/kleiner dan de gemiddelde tulp, maar ze bloeien achteraf wel mooi open tot een volwaardig boeket. I like! Bovendien hebben alle boeketjes een 8 dagen vers garantie.

greetz05

Als tweede koos is voor een vrolijk boeketje met ranonkels, mijn lievelingsbloemen! Roos, lichtroos, wit, zalmroze. Pretty much perfection in mijn ogen! Ze kwamen toe in een stevige en mooie doos, met genoeg ruimte voor het boeket. Bovendien zitten te bloemen in een waterreservoir waardoor je ze perfect even kan bewaren (bv als ze op het werk toekomen). Verzenden en plannen is ook gewoon makkelijk wanneer je op de dag (van het feest) zelf niet aanwezig kan zijn, maar toch iets liefs wilt doen.

greetz01

Bestellen is gemakkelijk. Je kies je boeketjes uit, kiest een leverdatum en een leveradres en all done. Verzending per boeket is wel €5,95, wat niet goedkoop is. Uiteraard zie je wel waarom: met zorg ingepakt in een mooie, stevige doos zodat je bloemen mooi blijven. Bovendien is de verzending bij je eerste bestelling gratis. Je kan ook stampz verzamelen om een korting te krijgen.

greetz03

Brievenbusboeketje met witte tulpen 11,95 euro (exclusief verzending)

greetz02

Boeketje met ranonkels 19,95 (exclusief verzending)

Mijn allereerste bestelling op greetz.be is dus perfect verlopen: mooi op tijd aangekomen en in perfecte staat en met zorg verpakt, wat voor bloemen niet zo evident is 😉 Perfect voor je mama (of iemand anders) binnenkort te verrassen! Wat is jullie favoriete boeket?

9 thoughts on “Bloemen bestellen via Greetz.be

  1. ik vind het jammer dat de verzending relatief duur is. het is wel fijn dat je een dag van te voren kan zeggen dat je ze morgen wilt maar als het nog een aantal dagen mag duren zou ik gewoon elders bloemen halen haha

  2. Eigenlijk hebben we bijna nooit verse bloemen in huis. En ik zou eerder naar de ah gaan dan via Greetz bestellen. Vind het echt heel duur. Via Greetz doe ik wel mijn kaarten. Vergeet ze vaak op tijd te kopen ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *