Healthy snacking met PureSquare

Healthy snacking met PureSquare

Vandaag meer over een nieuwe webshop die ik onlangs ontdekte: PureSquare. Als je af en toe zelf ook de healthy toer opgaat, kan deze webshop je daarbij helpen.

pq

Ik ben zelf geen healthy food-freak en geniet graag van een lekkere maaltijd, maar ik probeer er toch er toch op te letten dat ik niet te veel suiker en troep naar binnenspeel. Ik ben dol op taart en koekjes, maar als je op gewicht wilt blijven, dan zijn die dingen eerder voor de speciale momenten. Tussendoor probeer ik healthy te snacken, ook op het werk. Ik eet sowieso wel wat fruit, maar variatie in koekjes is er minder: rijstkoeken, parovita’s,… Een lekkere en gezonde variant is dus zeker mooi meegenomen. PureSquare contacteerde me met de vraag of ik hun healthy snackbox niet wilde proberen, en dat wilde ik graag.

pq

Ik mocht de Kidsbox uitproberen, waarvan de porties perfect zijn voor je kind of voor een klein hongertje 😉 Hierin zitten 12 snacks in kleine porties. Merken zoals ‘Naked’ en ‘Roo’bar’ nam ik eerder al wel eens mee uit de Albert Heijn, maar ergens anders zijn die moeilijker te verkrijgen. Zulke repen zijn vaak op basis van noten, fruit en dadels. And I love me some dades! 😉 Verder zitten er ook gedroogde snacks (zoals appel-vijg) en notenmixen (lekker bij je yoghurt) in. Ik ben zelf het meest fan van de repen, voor de gedroogde fruit/groenten snacks neem ik liever een echte appel of wortel mee. Mijn favorieten? De repen van Just Nuts!

pq

Je kan verschillende formules bestellen: Kids, Biz of Home. Zo biedt PureSquare je een combinatie van snacks aangepast naar je wensen: je kinderen gezonde snacks meegeven in kleinere porties, lekkere tussendoortjes voor op het werk, of gewoon lekker thuis in de zetel snoepen, het kan allemaal. Glutenvrij en ook geschikt voor vegans. Bovendien kan je ook kiezen of je eenmalig bestelt of een abonnement neemt, wat ik persoonlijk wel tof vind. Prijzen liggen tussen de €26,49/maand (voor 12 stuks, Kids) en €47/maand (voor 25 stuks, Biz).

Meer info vind je op www.puresquare.eu.

12 thoughts on “Healthy snacking met PureSquare

  1. wat ziet het er goed uit, ik ben momenteel fan van de albert heijn huismerk repen met dadel en appel. Ook echt een aanrader en erg gezond.

  2. Ik probeer enkele kilo’s te vermageren en dit is echt wel leuk om eens te testen! Ik knabbel heel graag, maar dan meestal op de ongezonde varianten..

  3. Ziet er lekker uit. Voor mijn werk begeleid ik mensen met een suikervrij en vetvrij dieet. Ik ga dus zeker eens een kijkje nemen of er wat voor mijn clienten tussen zit

  4. Ik hou van snacks en helemaal wanneer deze ook nog eens gezond zijn. Ze staan op mn boodschappenlijstje. Bedankt voor je tip

  5. Handig artikel. Ik let eigenlijk niet heel veel op mijn tussendoortjes. Vaak is het iets wat ik zeker lekker vind of me lekker lijkt. Ga het eens proberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *