Caudalie Vine Active

caud01

Caudalie’s nieuwe gamma is er eentje voor mij op de huid geschreven: 4 producten voor de jonge en active vrouw. Ik testte afgelopen maand het nieuwste gamma uitgebreid en kan jullie vandaag mijn mening geven.

caud04

Stress, gejaagdheid en ook de vervuiling in de binnenstad hebben grote effect op onze huid: een vale teint en ruwe huid, en meer kans op rimpels. 80% van tekenen van veroudering komen zijn blijkbaar het gevolg van het vervuilde milieu. Goed voor de dag komen wordt dus elke dag een beetje moeilijk, zeker nu ik de 30 bereikt hebt. Ik wil graag mijn huid jong houden en beschermen tegen aanvallen van buitenaf, daarom: welkom Vine Active.

caud03

Ook dit gamma bevat weer druivenpit extracten, hier als afweermolecuul om je huid te beschreven. Ze bevallen ook Vitamine C (verhoogt de collageenproductie om rimpeltjes te voorkomen) en ook Vitamine E die zorgt voor een mooie en soepele huid. Mijn huid is momenteel in goede staat eigenlijk: goed gehydrateerd, weinig droge plekjes en af en toe een vettere T-zone.

Mijn favoriet uit dit gamma is by far het Anti-rimpel serum: een hele fijne, lichte textuur die toch voedend is en ook verfrist. Zo’n godsgeschenk om dit ‘s morgens als eerste aan te brengen. De geur van deze lijn is ook eerder kruidig, maar heeft geen overheersende geur vind ik.

caud02

Als tweede breng ik de oogcrème aan: de lichte textuur voedt de dunne ooghuid goed en trekt snel in de huid, zonder vet te worden. Je kan deze verkwikkende oogcrème ook voor het slapengaan gebruiken.  Ook de dagcrème is gelukkig niet te vet. De eerder dunne textuur voedt mijn huid goed genoeg, zonder door de dag te beginnen shinen. Ik heb geen vochtarme huid, dus deze textuur is perfect voor mijn huid. Voor ‘s nachts is er een detox olie: hier ben ik zelf minder fan van, omwille van de vette olie textuur. ‘S ochtends is mijn huid zeker huid, maar toch nog aan de oily kant, het lijkt alsof mijn huid niet alles kan opnemen. Ik breng deze dus echt met mate aan of meng een druppelje onder mijn nachtcrème.

Het verdict: een heel aangenaam gamma voor mijn huid. De textuur is voor mij echt heel belangrijk bij een goede skincare en vooral het serum als de oogcrème kunnen mij het meest bekoren. Heb je echt een (hele) vochtarme huid, dan kan jij deze ook de Detox nachtolie appreciëren.

Detox nachtolie € 35,20 / Antirimpel Glow Booster Serum €42,24 / 3-in-1 hydraterende verzorging € 37,84 / Gladmakende Anti-Vermoeidheid oogcrème € 30,8 Verkrijgbaar bij je Caudalie apotheker of online bij het merk.

9 thoughts on “Caudalie Vine Active

  1. Dat klinkt goed zeg. Onze huid kan inderdaad wel wat bescherming gebruiken denk ik. Zelf schrik ik wel een beetje terug voor de prijzen. Maar ik ben ook niet zoveel gewend.

  2. Ziet er goed uit, al vind ik serums zelf niet iets om thuis te gebruiken, laat de schoonheidsspecialiste dat maar doen haha. Cremes vind ik wel heel fijn om zelf te smeren.

  3. Ziet er fijn uit, uitgebreide lijn om je huid lekker mee in de watten te leggen. Vind het wel prijzig, maar als ik het kon missen, zou ik dat wel doen. Vooral het serum lijkt me heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *