COLAB Paradise droogshampoo

colab

Goed nieuws voor alle droogshampoo fans! Vanaf nu kan je jouw lokken opfrissen met de transparante droogshampoo’s van Colab!

colab

Een droogshampoo zonder gekke geur of witte waas? Het kan! De nieuwste Colab droogshampoo’s zijn sinds kort verkrijgbaar bij Kruidvat. Colab belooft een frisse coupe, zonder de typische witte droogshampoo schijn. Vooral voor bruine of gekleurde haren is dat een hel om eruit te krijgen. Batiste heeft wel een variant voor bruin haar, maar volledig transparant? Nope, dat was er nog niet!

De verpakkingen zijn super vrolijk en de busjes zijn in verschillende varianten te verkrijgen: Exotic, Fresh, Fruity, Tropical, Paradise, Active  & Volume. Geurtjes voor iedereen & allemaal kleurloos!

Het verdict? Mijn geliefde Batiste voor bruin haar heeft serieuze concurrentie! Al vind ik dat deze van Colab soms minder goed het vet absorbeert dan die van Batiste. Maar de kleurloze spray is toch echt wel een overtreffend punt! Nieuwe fave dus!

De Colab droogshampoo’s vind je voor €4,99 onder andere bij Kruidvat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *