ProNails Street Heat

pn

Dat streetstyle hip is, ondervinden we wel bij elk modemerk. Ook ProNails laat zich inspireren door deze trend en komt deze lente met de Street Heat collectie.

pn

Ik mocht uit dit gamma twee lakjes kiezen. Als eerste koos ik ‘InkIt,LinkIt’. Een felle koningsblauwe kleur die goed staat bij een lichtere en meer getinte huid. Alhoewel ik de laatste tijd meer van de neutralere lakjes ben, vind ik dit electric blauwe kleurtje de max! Ook al veel complimentjes over gekregen! InkIt, LinkIt dekt goed in twee laagjes. Met een base en topcoat van de longlasting reeks, blijft het lakje zo’n 4 dagen perfect zitten.

Als tweede koos ik ‘White Sister’ uit. De naam doet vermoeden dat het een wit lakje is, maar nee, het is ook super pastel roze kleurtje. Een zacht roze kleur die bij elke outfit past en volgens mij heel mooi is bij een gebruinde huid in de zomer. De tint past mooi bij eender welke huidskleur of nagelstijl: lang, kort, puntig of afgerond!

De Street Heat collectie is vanaf te koop bij je ProNails salon of verkooppunt voor €14,95.

6 thoughts on “ProNails Street Heat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *