3 x L’Oréal Professionnel Mythic Oil

my03

Ik gebruik al een aantal jaren Mythic Oil en dit goedje doet wonderen voor mijn haarpunten. Mijn haar is vrij dus en snel vet, dus ik gebruik het enkel op mijn punten of als treatment. Mythic Oil komt met 3 varianten: eentje voor normaal haar, eentje voor lichaam & haar en eentje voor de weerbarstige coupes 😉

my01

Dat Argan olie goed is voor je haar, moet ik jullie waarschijnlijk niet meer vertellen. Dit is ook de basis voor de klassieke Mythic Oil. Deze is perfect voor alle haartypes. Verrijkt met vitamine E, voedt en herstelt het de vezel om hem zacht en glanzend achter te laten.

my04

De haarolie voor de moeilijkere haren is iets donkerder en dikker van aard. De Abrikozen- en Arganolie gaan het haar niet alleen voeden, maar ook zorgen dat het gladder en beter te stylen wordt.

my02

Als laatste eentje die goed is voor zowel je huid als je haar. Heel erg fascinerend zijn de shimmers die je in het flesje ziet 😉 De Sesam- en Amandelolie verrijkt met vitamine F, voedt en verzacht het de huid en het haar, geeft soepelheid en gladheid aan het haar. Bovendien zie je glitters subtiel terug op je huid!

Je kan Mythic Oil o.a. kopen voor 27,40 (100ml) bij je L’Oréal Professionnel kapper of bij de betere kapperswinkel. Ik kom zelf altijd heel lang toe met een flesje aangezien je maar een klein beetje nodig hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *